Volledig scherm
© Martijn Grevink

VVD-kandidaat voor het Europees Parlement, Martijn Grevink, op bezoek in Vlissingen

VLISSINGEN - Martijn Grevink (45), geboren in Vlissingen en kandidaat voor de VVD voor het Europees Parlement, is dinsdag 14 mei in Vlissingen voor een bezoek aan lokale ondernemers en start ups. Hij is om 12.00 uur aanwezig bij de kennislunch.

Martijn (45) is geboren in Vlissingen, zat op Scheldemond en is regelmatig op Walcheren voor familiebezoek. Hij heeft twee kinderen, woont in Voorburg, werkt bij de Europese Commissie en wil zich in Brussel hard maken voor lokale en beginnende ondernemers. ,,Ruimte voor ondernemen, ook in Zeeland, begint met het stimuleren van innovatie in Europa, het gemakkelijker maken van grensoverschrijdend samenwerken en het wegnemen van Europese belemmeringen", vindt hij.

De verkiezingen voor het Europees Parlement worden gehouden op woensdag 23 mei.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Grote zorgen om ‘plastic monster’ langs Noordzeekust: ‘Heel veel dieren gaan er aan dood’
    PREMIUM
    video

    Grote zorgen om ‘plastic monster’ langs Noordzee­kust: ‘Heel veel dieren gaan er aan dood’

    VLISSINGEN - De hoeveelheid plastic op de stranden langs de Noordzeekust blijft maar toenemen. Met rampzalige gevolgen voor mens en dier, waarschuwen verschillende instanties. ,,Er gaan nu al veel vogels en zeezoogdieren dood door het plastic”, zeggen ze bij Vogel- en Zoogdieropvang De Mikke in Middelburg. ,,Wij hebben onze handen er vol aan, het is echt een heel groot probleem.”