Wethouder Chris Dekker van Middelburg staat op de skatebaan in de wijk Veerse Poort. Die moet daar weg vanwege overlast voor de buurt. Het college van B en W heeft besloten dat de skatebaan verplaatst wordt naar de Geersesweg, aan de rand van de wijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Chris Dekker van Middelburg staat op de skatebaan in de wijk Veerse Poort. Die moet daar weg vanwege overlast voor de buurt. Het college van B en W heeft besloten dat de skatebaan verplaatst wordt naar de Geersesweg, aan de rand van de wijk. © Lex de Meester

Vrees voor overlast leidt niet tot andere keuze: ‘Skatebaan gaat naar Geersesweg’

MIDDELBURG - De nieuwe skatebaan van Middelburg komt definitief aan de Geersesweg. De vrees van omwonenden voor overlast is geen reden om een andere locatie te kiezen, zegt wethouder Chris Dekker.

  1. ‘Backing vocal’ Julia van de Ketterij hoeft niet zo nodig op de voorgrond
    PREMIUM

    ‘Backing vocal’ Julia van de Ketterij hoeft niet zo nodig op de voorgrond

    Julia van de Ketterij, afkomstig uit Vlissingen, is professioneel achtergrondzangeres. Ze is al jaren actief bij The Night of the Proms, waardoor ze samen zong met artiesten als Seal, John Miles en Chaka Khan. Julia kende een bewogen 2021 door het overlijden van haar vader, de bekende Zeeuwse gitarist Leo van de Ketterij. ,,De eerste maanden na zijn dood vroeg ik me sterk af: wil ik nog wel muziek maken zonder hem?”