'Dit is géén ontwerp, maar wel een evenwichtige visie", schrijven de landschapsarchitecten van BoschSlabbers bij de presentatie van het concept-streefbeeld voor het Nollebos/Westduingebied.
Volledig scherm
PREMIUM
'Dit is géén ontwerp, maar wel een evenwichtige visie", schrijven de landschapsarchitecten van BoschSlabbers bij de presentatie van het concept-streefbeeld voor het Nollebos/Westduingebied. © BoschSlabbers

Voorzichtige waardering voor visie Nollebos, maar het duurt nog wel tien jaar voor het klaar is

VLISSINGEN - Het is geen ontwerp maar een evenwichtige visie, stellen de landschapsarchitecten voor het Nollebos bij het discussiestuk waar maandagavond en morgenavond 160 betrokken inwoners hun zegje over mogen doen. Het ontmoette voorzichtige waardering, maar zorgen bleven.

  1. Zwarte Piet verdwijnt bij sintvieringen op Zeeuwse basisscholen: ‘Dit valt niet meer uit te leggen’
    poll

    Zwarte Piet verdwijnt bij sintvierin­gen op Zeeuwse basisscho­len: ‘Dit valt niet meer uit te leggen’

    VLISSINGEN – Zwarte Piet verdwijnt tijdens de sintvieringen van zeker zestig basisscholen op de Bevelanden en Walcheren. Vier scholenkoepels – Albero, Omnis, Archipel en Onze Wijs - hebben besloten dat Sinterklaas dit jaar alleen nog vergezeld wordt door pieten met andere kleuren. De scholen van Archipel en Albero schaffen op termijn zelfs de hele figuur ‘piet’ af.