Volledig scherm
De bestuurder botste op een tegenligger en daarna op een geparkeerde auto. © Frans Bosscha

Vogels komen om bij verkeersongeluk met vier auto's in Vlissingen

VLISSINGEN - Vier auto's zijn zondagavond op elkaar geklapt in de Gerbrandystraat in Vlissingen. Er raakte niemand gewond. Wel zat in één van de auto's enkele vogels die door de botsing om het leven kwamen.

Een bestuurder van een rode auto kwam rond 17.00 uur vanuit Koudekerke en wilde afslaan naar zijn oprit. De automobilist die achter de auto reed had dit niet in de gaten en botste vol op diens achterkant. 

De eerste bestuurder schoot door en raakte een tegenligger en vervolgens een geparkeerde wagen. De politie sloot de Gerbrandystraat tijdelijk af voor onderzoek. Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plaatse om alle vier de voertuigen te bergen.

De bestuurder van de rode auto had naar verluidt enkele vogels aangeschaft op een vogeltentoonstelling. De vogels hebben de klap volgens getuigen niet overleefd.

Volledig scherm
Vier auto's afgesleept na ongeval Vlissingen © Frans Bosscha
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Dit vinden Zeeuwen het gevaarlijkste fietspad: ‘Het is smal, druk en pikdonker’
    PREMIUM
    poll / video

    Dit vinden Zeeuwen het gevaarlijk­ste fietspad: ‘Het is smal, druk en pikdonker’

    VLISSINGEN - Zeeland telt in vergelijking met andere provincies veel onverlichte fietspaden waar brommers en fietsers met knikkende knieën overheen rijden. Het Jaagpad tussen Vlissingen en Middelburg boezemt de meeste angst in. Duizenden forenzen en scholieren razen dagelijks over het smalle pad langs het Kanaal door Walcheren. Het levert vaak gevaarlijke situaties op, vooral tijdens de donkere dagen.