Volledig scherm
De bestuurder botste op een tegenligger en daarna op een geparkeerde auto. © Frans Bosscha

Vogels komen om bij verkeersongeluk met vier auto's in Vlissingen

VLISSINGEN - Vier auto's zijn zondagavond op elkaar geklapt in de Gerbrandystraat in Vlissingen. Er raakte niemand gewond. Wel zat in één van de auto's enkele vogels die door de botsing om het leven kwamen.

Een bestuurder van een rode auto kwam rond 17.00 uur vanuit Koudekerke en wilde afslaan naar zijn oprit. De automobilist die achter de auto reed had dit niet in de gaten en botste vol op diens achterkant. 

De eerste bestuurder schoot door en raakte een tegenligger en vervolgens een geparkeerde wagen. De politie sloot de Gerbrandystraat tijdelijk af voor onderzoek. Bergingsbedrijf Kuzee kwam ter plaatse om alle vier de voertuigen te bergen.

De bestuurder van de rode auto had naar verluidt enkele vogels aangeschaft op een vogeltentoonstelling. De vogels hebben de klap volgens getuigen niet overleefd.

Volledig scherm
Vier auto's afgesleept na ongeval Vlissingen © Frans Bosscha
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Duinkerke-veteranen doen rondje Zeeland

    Duinkerke-veteranen doen rondje Zeeland

    VEERE - De twee scheepjes in de haven van Veere vallen wel op. Een Franse schipper op slippers, de haren nat van de douche, vraagt wat voor bootjes het zijn. Geroutineerd wordt het verhaal weer afgestoken. “Dit schip is een van de schepen die meegeholpen hebben bij de evacuatie van de Britse troepen bij Duinkerke in 1940.” Trevor Phillips is het wel gewend. Zijn Tom Tit valt direct op tussen de nieuwe witte jachten. Phillips is niet alleen in Veere. Naast hem ligt de Elvin van zijn maat Hywel Bowen-Perkins, ook een schip dat getuige de plaquette ooit mensenlevens redde in Duinkerke.