Volledig scherm
Harry de Feijter, Ko van der Wende, Peter Cijsouw en Wilma Donkersloot. Allemaal vrijwilligers van de Stichting Ambulancewerk die helpen bij het organiseren van Oe Tooier Oe Mooier © Emile Calon

Voetballers van de Noormannen ontbijten voor het goede doel

WESTKAPELLE – De voetballers van het eerste team van de Noormannen ontbeten zaterdagochtend samen in het Kasteel van Batavia in Westkapelle. Ze deden dat om de teamspirit te versterken maar ook geld te doneren aan ‘Oe Tooier Oe Mooier’. Want ze moesten wel betalen voor de croissants, de koffie en de eieren met spek.

Een keer per jaar komt heel Westkapelle in actie voor het goede doel. Dan verandert het Kasteel van Batavia tot het actiecentrum en vinden daar allerlei activiteiten plaats waarmee geld wordt opgehaald. Dit jaar gaat de opbrengst naar de Stichting Ambulancewens en Serious Request Koudekerke.

Serious Request Koudekerke
Jordy Conté en Jeroen Huibregtse draaiden zaterdag vanaf zes uur plaatjes en gaan vandaag door tot 02.00 uur. Jaqueline Joosse en Saskia Dronkers bakken smouters en verkopen ook wafels en zo proberen velen wat te doen waardoor er straks veel geld overgemaakt kan worden naar de beide goede doelen.