Volledig scherm
© zeelandaanhangwagens.nl

VMT Terneuzen neemt Zeeland Groep Middelburg over

MIDDELBURG - VMT Terneuzen nam onlangs Zeeland Groep Middelburg over. De twee bedrijven - die allebei handelen in aanhangwagens, boten en groentechniek - staan nu onder leiding van directeur-eigenaar Stefan van Meurs.

De twee vestigingen aan de Uijterschootweg op het Middelburgse bedrijventerrein Arnestein en aan de Terneuzense Haarmanweg blijven open. In beide vestigingen kunnen mensen terecht voor aankoop of huur van onder meer diverse soorten aanhangwagens (inclusief boot- en paardentrailers), boten, buitenboordmotoren en tuin- en parkmachines. 

De bedrijven zijn - en blijven, verzekert Van Meurs - bekend onder de namen Zeeland Aanhangwagens, Zeeland Boten en Zeeland Groen Techniek. Verdeeld over beide vestigingen werken nu - naast de directeur - zeven mensen. Het personeel zal de komende jaren met enkele mensen toenemen, want Van Meurs verwacht nog groei, vooral bij de aanhangwagens. 

Klanten blijven behalve voor het kopen en huren van apparatuur ook welkom voor reparaties en onderhoud aan hun voertuigen en technische apparaten door gespecialiseerde monteurs. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement