Jan de Korte moest in 2015 zijn vlonders slopen omdat hij ze niet mocht laten liggen van de gemeente. Nu gebruikt hij vlonders die hij kan demonteren maar hij blijft strijden voor zijn gelijk.
Volledig scherm
Jan de Korte moest in 2015 zijn vlonders slopen omdat hij ze niet mocht laten liggen van de gemeente. Nu gebruikt hij vlonders die hij kan demonteren maar hij blijft strijden voor zijn gelijk. © Lex de Meester

Vlonders safaritenten in Mariekerke moeten écht weg, zegt Raad van State

MELISKERKE - Na een jarenlange strijd tussen camping Kaasboerderij Mariekerke en de gemeente Veere heeft de Raad van State definitief de knoop doorgehakt over de vlonders en palen op het campingterrein in Meliskerke: ze moeten weg.

  1. Inwoners Veere mogen aangeven welke nieuwe burgemeester ze willen
    PREMIUM

    Inwoners Veere mogen aangeven welke nieuwe burgemees­ter ze willen

    DOMBURG - De inwoners van de gemeente Veere kunnen meebepalen wie de opvolger wordt van burgemeester Rob van der Zwaag. Ze kunnen online een profielschets maken die belangrijk is bij het opstellen van de definitieve profielschets, aldus fractievoorzitter Peter Meijs (PvdA/GL) namens de vertouwenscommissie. Er is ook een speciaal telefoonnummer voor mensen die niet zo vaardig zijn met smartphone, pc of tablet. Dat nummer is tijdens kantooruren te bellen.