Volledig scherm
Artikel 12 rapport van het ministerie van Binnenlandse zaken over Vlissingen © Claudia Sondervan

Vlissingse raad denkt nog na over reactie Artikel 12-rapport

VLISSINGEN - Het duurt nog een weekje voor duidelijk is hoe de definitieve reactie van het Vlissingse gemeentebestuur op het Artikel 12-rapport 2017-2018 luidt.

De leden van de commissie Algemeen/Sociaal lieten donderdagavond nog niet het achterste van hun tong zien. De meeste fracties zijn op zich tevreden over het bedrag (zo'n 85 miljoen euro) wat de gemeente het komende decennium extra krijgt. Of de meerderheid van de raad, net als het college, pleit voor een beperktere verhoging van de onroerendezaakbelasting dan de door de inspecteur geëist, bleef bijvoorbeeld onduidelijk. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zeeuws kampioenschap Ringlopen is school voor de toekomst’
    PREMIUM
    video

    Zeeuws kampioen­schap Ringlopen is school voor de toekomst’

    GRIJPSKERKE - Jasper Brasser hoopt volgend jaar mee te doen aan de wedstrijden van de Zeeuwse Ringrijders Vereniging. De twaalfjarige inwoner van Serooskerke maakt daar misschien wel direct een kans om tussen de betere rijders te eindigen. Want tijdens het Zeeuws kampioenschap Ringlopen liet hij maandag zien dat hij een vaste hand heeft en goed kan steken. ,,Ik heb zes ringen uit acht beurten”, zegt hij als de wedstrijd ruim anderhalf uur bezig is.