Volledig scherm
La Bella Cucina in Vlissingen © Google

Vlissingse lunchroom La Bella Cucina beroofd - dief neemt 800 euro mee

VLISSINGEN - La Bella Cucina, een lunchroom annex cateringbedrijf aan de Walstraat in Vlissingen, is woensdagmorgen beroofd. Een dief ging er net na 9.30 uur vandoor met een portemonnee met de opbrengst van de afgelopen dagen.

Eigenaresse José Prins had de zaak net geopend en was in de keuken bezig met het smeren van broodjes en maken van sappen. Ze hoorde iemand rondscharrelen en liep de winkel weer binnen. ,,Ik zag een man achter de counter vandaan komen en snel richting de deur lopen. Ik ben hem nog roepend achterna gerend, de Walstraat in. Voorbijgangers keken wel even om, maar deden verder niets, zodat ik de man alleen richting Nieuwendijk heb zien wegrennen", verhaalt Prins, die 2,5 uur na de overval weer een beetje bekomen is van de schrik. 

Zwart haar

Het signalement van de dief had ze 's morgens al gedeeltelijk op haar Facebookpagina gezet. Ze preciseert net na de middag: ,,Het was een man van zo'n 1.75 meter lang en zwart haar. Hij droeg een donkerblauw jack, een soort bomberjack, en een lichte broek.” Prins is blij dat veel klanten, die broodjes en toebehoren komen halen of ze in de lunchroom opeten, elektronisch betalen. ,,Gelukkig pinnen veel mensen tegenwoordig, maar in de portemonnee zat de cash-omzet vanaf zondag, zo’n achthonderd euro. Voor mij toch een groot bedrag.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement