Volledig scherm
La Bella Cucina in Vlissingen © Google

Vlissingse lunchroom La Bella Cucina beroofd - dief neemt 800 euro mee

VLISSINGEN - La Bella Cucina, een lunchroom annex cateringbedrijf aan de Walstraat in Vlissingen, is woensdagmorgen beroofd. Een dief ging er net na 9.30 uur vandoor met een portemonnee met de opbrengst van de afgelopen dagen.

Eigenaresse José Prins had de zaak net geopend en was in de keuken bezig met het smeren van broodjes en maken van sappen. Ze hoorde iemand rondscharrelen en liep de winkel weer binnen. ,,Ik zag een man achter de counter vandaan komen en snel richting de deur lopen. Ik ben hem nog roepend achterna gerend, de Walstraat in. Voorbijgangers keken wel even om, maar deden verder niets, zodat ik de man alleen richting Nieuwendijk heb zien wegrennen", verhaalt Prins, die 2,5 uur na de overval weer een beetje bekomen is van de schrik. 

Zwart haar

Het signalement van de dief had ze 's morgens al gedeeltelijk op haar Facebookpagina gezet. Ze preciseert net na de middag: ,,Het was een man van zo'n 1.75 meter lang en zwart haar. Hij droeg een donkerblauw jack, een soort bomberjack, en een lichte broek.” Prins is blij dat veel klanten, die broodjes en toebehoren komen halen of ze in de lunchroom opeten, elektronisch betalen. ,,Gelukkig pinnen veel mensen tegenwoordig, maar in de portemonnee zat de cash-omzet vanaf zondag, zo’n achthonderd euro. Voor mij toch een groot bedrag.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Groot deel Veerse politiek verrast door breuk coalitie
  PREMIUM

  Groot deel Veerse politiek verrast door breuk coalitie

  DOMBURG - Politiek Veere is verrast door de beslissing van de DTV-fractie om de coalitie niet meer te steunen. Fractievoorzitter Adri Roelse zegde via een brief de samenwerking op. De wethouders Marcel Steketee (DTV), Bert van Halderen (VVD) en Arie Schot (SGP/CU) zagen dat totaal niet aankomen. Ook omdat vanmiddag een gesprek met de eigen fractievoorzitters gepland stond over de voortgang. Toch is niet iedereen verrast: ‘Het college was op een heilloze weg’.
 2. Vlissinger Barrie is officieel ‘s werelds grootste kenner van iconisch gitaarmerk Fender
  PREMIUM

  Vlissinger Barrie is officieel ‘s werelds grootste kenner van iconisch gitaarmerk Fender

  VLISSINGEN - Niemand ter wereld weet meer over het iconische gitaarmerk Fender dan Barrie van Ginneken uit Vlissingen. De medewerker van muziekwinkel Bax Music in Goes mag dat sinds deze week officieel zeggen. Van Ginneken (34) beantwoordde, onder tijdsdruk, 760 vragen over het instrumentenmerk foutloos en liet daarmee 5500 anderen achter zich. ,,Ik denk dat ik nu wel om een hoger salaris ga vragen.”