De opbrengst van ruim achtduizend euro was vorig jaar een aangename verrassing voor de Stichting KinderDiabes, aldus initiatiefneemster Martine Rademaker (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
De opbrengst van ruim achtduizend euro was vorig jaar een aangename verrassing voor de Stichting KinderDiabes, aldus initiatiefneemster Martine Rademaker (rechts). © Lex De Meester

Vlissingse actie voor Stichting KinderDiabetes op herhaling

VLISSINGEN - Na het succes van vorig jaar zet de Stichting KinderDiabetes opnieuw een actie op touw in Vlissingen om kinderen met diabetes type 1 te helpen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Complimenten voor lef van Domburgse ondernemers
    PREMIUM

    Complimen­ten voor lef van Domburgse onderne­mers

    DOMBURG - Hier is lef voor nodig. Gedeputeerde Dick van der Velde zei dat donderdag bij de opening van het lounge deck van strandpaviljoen Oase bij Domburg. Hij complimenteerde de eigenaren Jaco Duvekot en Hein Robbers met de uitbreiding van hun zaak en stelde dat het heel bijzonder is dat horeca-ondernemers in deze tijd durven investeren in kwaliteit. ,,Daar is lef voor nodig”, herhaalde hij. Dat soort lef is, aldus de gedeputeerde, ook nodig om ervoor te zorgen dat Zeeland aantrekkelijk blijft voor toeristen.