Volledig scherm
Youssef Bouziani in zijn nieuwe zaak Marcus. © Lex De Meester

Vlissings raadslid opent koffiebar aan Oude Markt

VLISSINGEN- De Vlissingse binnenstad heeft er een koffiebar bij: Marcus op de Oude Markt, vlak om de hoek van de Sint Jacobsstraat.

PvdA-raadslid Youssef Bouziani heeft zijn baan als beleidsambtenaar van  de gemeente Veere gehalveerd om zijn droom als horeca-uitbater na te jagen. De zaak richt zich op koffie- en theeliefhebbers; Bouziani serveert tientallen verschillende koffie- en theesoorten. Daarbij kunnen mensen ook gebak, waaronder zelfgemaakte Marokkaanse lekkernijen, tosti's en broodjes bestellen. 

Marcus richt zich op elke bezoeker die zin heeft in koffie of thee, al dan niet met iets erbij. ,,Ik richt me niet speciaal op Marokkanen, gemeentebestuurders of ambtenaren. Iedereen is welkom. De bar is ruwweg open tijdens winkeltijden, dus hoop ik dat ik winkelend publiek trek. De naam Marcus en de inrichting van de zaak moeten uitstralen dat de zaak toegankelijk en een beetje stoer is."

Marcus is van woensdag tot en met zondag open van 10.00 tot 17.00 uur. ,,Als het gezellig is, kan het ook een uurtje later worden."

  1. Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

    Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

    De artikelen met gele labels op deze site én in de app zijn Premium. Dat zijn de verhalen die het nieuws duiden, spraakmakende interviews, onze columns en meer. Exclusief voor ingelogde gebruikers en abonnees, want die bieden we graag wat meer. Hoe krijg ik toegang tot Premium? Bent u abonnee? Ik heb een PZC-profiel Ik heb geen PZC-profiel Ik weet niet of ik een PZC-profiel heb Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie Bent u geen abonnee? Ik wil voor 5 euro per maand alle Premium-artikelen kunnen lezen Ik heb een PZC-profiel Ik heb geen PZC-profiel Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie De klantenservice is telefonisch te bereiken op 088-0139910