.
Volledig scherm
. © HV Zeeland

Vlissinger gewond bij steekpartij in Bossenburgh

update 11.15 uurVLISSINGEN - Een 25-jarige Vlissinger is zondagavond gewond geraakt bij een steekpartij. De man is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het incident vond plaats in de wijk Bossenburgh in Vlissingen. Er is nog niemand aangehouden.

Twee ambulances en meerdere eenheden van de politie werden om 23.40 uur met spoed naar de Toutenburg in Vlissingen gestuurd. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen, maar deze werd later weer geannuleerd. 

De politie zette al snel de directe omgeving af met linten. Binnen de afzetting heeft een agent een kledingstuk veiliggesteld. Dit kledingstuk is meegenomen in een bewijszak voor nader onderzoek. De aanleiding voor het incident wordt nog onderzocht. 

  1. 12-jarige jongens op rooftocht in Middelburg; naast rugzak stelen ze ook milkshake en frietjes

    12-jarige jongens op rooftocht in Middelburg; naast rugzak stelen ze ook milkshake en frietjes

    MIDDELBURG - De twee 12-jarige jongens uit Middelburg die gisteravond zijn aangehouden voor het bestelen van een 11-jarige jongen met geweld hebben nog meer op hun kerfstok. Terwijl ze door de politie werden gezocht, beroofden ze ook nog eens twee jongens van hun frietjes en milkshake. Het onderzoek loopt nog, maar de twee worden verdacht van het plegen van beroving met geweld en poging beroving.