Volledig scherm
© Mariska Hofman/DG

Vlissinger aangehouden voor witwassen en drugsbezit

VLISSINGEN - De politie heeft gisteravond een 37-jarige Vlissinger aangehouden op verdenking van witwassen en het bezit van harddrugs. 

De man reed in zijn auto over de Boulevard in Vlissingen toen hij door politieagenten aan de kant werd gezet. Deze zagen dat de man een grote hoeveelheid geld op zak had, waar de man geen verklaring voor kon geven. De man is hierop aangehouden op verdenking van witwassen. Uit onderzoek bleek dat de man ook ruim 30 gram amfetamine en ruim 5 gram MDMA-kristallen op zak had. Het geld en de drugs zijn allebei in beslag genomen.

De politie heeft de woning van de man doorzocht. Hier werd ook een flink geldbedrag aangetroffen. Ook dit is in beslag genomen. 

De verdachte is meegenomen naar het politiecellencomplex en zal verhoord worden. 

  1. 12-jarige jongens op rooftocht in Middelburg; naast rugzak stelen ze ook milkshake en frietjes

    12-jarige jongens op rooftocht in Middelburg; naast rugzak stelen ze ook milkshake en frietjes

    MIDDELBURG - De twee 12-jarige jongens uit Middelburg die gisteravond zijn aangehouden voor het bestelen van een 11-jarige jongen met geweld hebben nog meer op hun kerfstok. Terwijl ze door de politie werden gezocht, beroofden ze ook nog eens twee jongens van hun frietjes en milkshake. Het onderzoek loopt nog, maar de twee worden verdacht van het plegen van beroving met geweld en poging beroving.