Volledig scherm
PREMIUM
Keurslager Dennis Gillissen zet een collectebus bij de stapel op de toonbank van Manhattan. Winneke, Roxane en Martine (vlnr), medewerksters van de modezaak, kijken goedkeurend toe. © Lex De Meester

Vlissingen zet zich massaal in voor kinderen met diabetes 1

VLISSINGEN - Vlissingse ondernemers en scholieren zetten zich de afgelopen maand massaal in voor de Stichting KinderDiabetes.

Leerlingen van zes basisscholen zamelden statiegeldflessen in of maakten kunstwerken, die ze zelf verkochten. Leerlingen van het CSW zamelden ook flessen in en hielden allerlei acties op en buiten de school. Zo verkochten ze onder meer frikadellenbroodjes en koekjes. Ondernemers zamelden geld in door sponsorbijdrages te geven, collectebussen neer te zetten of een deel van de omzet beschikbaar te stellen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Het plan is er, maar wie mag de nieuwe jachthaven in het Dok in Vlissingen gaan uitbaten?
    PREMIUM

    Het plan is er, maar wie mag de nieuwe jachthaven in het Dok in Vlissingen gaan uitbaten?

    VLISSINGEN - De jachthaven in het Dok in Vlissingen komt er, en is hopelijk volgend jaar klaar. Met nog geen honderd ligplaatsen is het een kleintje en het grootste deel wordt particulier eigendom van de toekomstige omwonenden. Het plan ligt nu ter inzage. Maar wie de passantenplaatsen en eventueel de particuliere plaatsen gaat exploiteren, gemeente of ondernemer, moet het college nog besluiten.