In 2018 gebruikte Vlissingen voor het eerst wifi-tracking om de drukte tijdens Rescue Vlissingen te meten (foto). Momenteel gebruikt de stad het systeem om met het oog op corona de drukte te meten.
Volledig scherm
PREMIUM
In 2018 gebruikte Vlissingen voor het eerst wifi-tracking om de drukte tijdens Rescue Vlissingen te meten (foto). Momenteel gebruikt de stad het systeem om met het oog op corona de drukte te meten. © Lex De Meester

Vlissingen zet wifitracking nog niet uit na enorme boete Enschede

VLISSINGEN - Vlissingen telt nog steeds bezoekers op de boulevards en in de binnenstad met hulp van wifisignalen. De gemeente loopt het risico dat ze daardoor een forse boete krijgt opgelegd van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

  1. ‘Spahr van der Hoek is unfair behandeld’: politicoloog neemt het op voor omstreden oud-burgemeester van Middelburg
    PREMIUM
    REPORTAGE

    ‘Spahr van der Hoek is unfair behandeld’: politico­loog neemt het op voor omstreden oud-burgemees­ter van Middelburg

    Hij had het begin van een nieuw Middelburg moeten worden. Bruisend, daadkrachtig, modern, omringd door het geluid van fabrieksfluiten en heimachines. Hij werd een drama. Beticht van seksuele intimidatie, bovenmatige declaraties, plichtsverzuim en - klap op de vuurpijl - het opwaarderen van zijn naam met een extra h. Spahr van der Hoek, zoals hij zelf zijn stukken ondertekende. Spar van der Hoek, zoals criticasters zijn naam neerschreven.