Zo moet de Kop van het Dok eruit gaan zien volgens WVO Zorg. Links zorgcentrum Scheldehof in de oude Plaatmakerij. Verscholen achter de boompjes links de parkeergarage Scheldeplein en rechts het restant van de scheepshelling in het Dok.
Volledig scherm
PREMIUM
Zo moet de Kop van het Dok eruit gaan zien volgens WVO Zorg. Links zorgcentrum Scheldehof in de oude Plaatmakerij. Verscholen achter de boompjes links de parkeergarage Scheldeplein en rechts het restant van de scheepshelling in het Dok. © artist’s impression WVO Zorg

Vlissingen geeft voor 2,4 ton steun om bouw appartementen WVO Zorg te garanderen

VLISSINGEN - Vlissingen heeft WVO Zorg voor 240.000 euro de helpende hand toegestoken uit vrees dat anders de bouw van de appartementen op de Kop van het Dok niet door zou gaan. WVO Zorg vroeg eind vorig jaar om hulp. De bouwkosten zijn zo sterk gestegen dat de bouw vier miljoen euro duurder is dan verkoop en verhuur op kunnen brengen.

  1. Minister Dekker fietst langs de plek waar ‘zijn’ Law Delta moet komen. ‘Dit is mooi voor Zeeland’
    PREMIUM
    VIDEO

    Minister Dekker fietst langs de plek waar ‘zijn’ Law Delta moet komen. ‘Dit is mooi voor Zeeland’

    RITTHEM - Minister Sander Dekker (Rechtsbescherming, VVD) gaat over de gevangenissen, maar ook over de organisatie van de rechtspraak in ons land. Dus is het plan om bij Vlissingen een justitieel complex te bouwen zijn verantwoordelijkheid. Maandag kwam hij een kijkje nemen in de toekomstige Law Delta, de plek die tot begin dit jaar lag te wachten op de komst van de mariniers.