Enno Belderok, directeur van vliegveld Midden Zeeland: ,,Wie denkt dat wij alle vliegtuigen boven Zeeland begeleiden, dat we zicht hebben op wie er vliegen en dat we daarover iets te zeggen hebben, heeft het echt mis.”
Volledig scherm
PREMIUM
Enno Belderok, directeur van vliegveld Midden Zeeland: ,,Wie denkt dat wij alle vliegtuigen boven Zeeland begeleiden, dat we zicht hebben op wie er vliegen en dat we daarover iets te zeggen hebben, heeft het echt mis.” © Peter Nicolai

Vliegveld Midden-Zeeland heeft bijna niks te zeggen in de lucht: ‘Wij krijgen de schuld van dingen waar we niks mee te maken hebben’

ARNEMUIDEN - Alles wat vliegt en een motor heeft, zal wel van Vliegveld Midden-Zeeland komen. En dus, denken veel Zeeuwen, moet je daar zijn met je klachten over overlast. Maar zo simpel is het niet, stelt directeur Enno Belderok van het vliegveld bij Arnemuiden.

  1. ‘Schofterig, slapeloze nachten’. Boosheid en onzekerheid over giga-verhoging huur parkeerterreinen Veerse Dam
    PREMIUM

    ‘Schofterig, slapeloze nachten’. Boosheid en onzeker­heid over gi­ga-verhoging huur parkeerter­rei­nen Veerse Dam

    VROUWENPOLDER - ,,Schofterig. Willen ze het toerisme en de ondernemers hier helemaal kapot maken?” Robin de Visser van strandpaviljoen De Dam bij Vrouwenpolder heeft geen goed woord over voor het plan van het Rijksvastgoedbedrijf om de huur voor de parkeerterreinen aan de Veerse Dam per 2023 te verhogen van 2400 naar 500.000 euro. ,,Kan er straks nog geparkeerd worden en hoeveel moet er dan betaald worden?”