Volledig scherm
© Maurits Sep

Vierde editie Concert bij de Buren in Middelburg weer uitverkocht (video)

MIDDELBURG - De vierde editie van Concert bij de Buren was zondag in Middelburg weer compleet uitverkocht.

Volgens organisator Anya Marinissen moesten belangstellenden zelfs worden teleurgesteld. "We kunnen maximaal honderd mensen ontvangen op de vier locaties. We hadden 120 kaarten kunnen verkopen."

Concert bij de Buren is een jaarlijks evenement dat nu voor de vierde keer plaatsvond. In vier particuliere huizen in de Koepoortstraat en Singelstraat in het centrum van Middelburg vinden kleine concertjes plaats. Per locatie zijn 25 plaatsen. De concertjes duren twintig minuten en daarna verplaatsen de bezoekers zich naar het volgende huis. De muzikanten spelen steeds op dezelfde plek.

Dit jaar werd geconcerteerd door Koor Voci Miste (meerstemmige a capella muziek met zowel geestelijke als wereldlijke muziek van alle tijden), Kamermuziekensemble Musica Vicina o.l.v. Pim Overduin (met bewerkingen van klassiekers uit de popmuziek), Sven van Rijswijk (performer, verteller en schrijver/zanger van gelaagde teksten met gitaarbegeleiding) en Yvonne Wagenaar en Martijn Nieuwenhuijzen (liederen en poëzie).

De vierde editie van Concert bij de Buren was zondag in Middelburg weer compleet uitverkocht.