Marit Oomes aan de start en rechts van haar staat haar opa Jan - hij is starter.
Volledig scherm
Marit Oomes aan de start en rechts van haar staat haar opa Jan - hij is starter. © Lex De Meester

Verkeersexamen onder opa's toezicht

VLISSINGEN - Verkeersexamen doen onder toeziend oog van je opa: dat overkwam Marit Oomes uit Vlissingen woensdagochtend.  

0 reacties

 1. Groentewinkel Bosschaart stopt. ‘Het is goed geweest'.
  PREMIUM

  Groentewin­kel Bosschaart stopt. ‘Het is goed geweest'.

  KOUDEKERKE - Aan alles komt een einde, zo zegt Corrie Bosschaart. Vanaf vandaag, zaterdag 21 mei, verkoopt de 75-jarige dan ook geen aardappelen, asperges en aardbeien meer vanuit het winkeltje aan de Vlissingsestraat tussen Koudekerke en Vlissingen. Ze zegt dat haar klanten het jammer vinden dat ze stopt. ,,Maar het is op mijn leeftijd niet meer te doen.” Ze vertelt dat ze de afgelopen vier weken alleen in de winkel stond. ,,En dat was echt te zwaar.”
 2. Inwoners Veere mogen aangeven welke nieuwe burgemeester ze willen
  PREMIUM

  Inwoners Veere mogen aangeven welke nieuwe burgemees­ter ze willen

  DOMBURG - De inwoners van de gemeente Veere kunnen meebepalen wie de opvolger wordt van burgemeester Rob van der Zwaag. Ze kunnen online een profielschets maken die belangrijk is bij het opstellen van de definitieve profielschets, aldus fractievoorzitter Peter Meijs (PvdA/GL) namens de vertouwenscommissie. Er is ook een speciaal telefoonnummer voor mensen die niet zo vaardig zijn met smartphone, pc of tablet. Dat nummer is tijdens kantooruren te bellen.