Volledig scherm
Bo Zweedijk van Stichting Zeeuws Mamma neemt een cheque in ontvangst uit handen van burgemeester Rob van der Zwaag van Veere.

Veiling JCI Walcheren brengt 29.000 euro op voor drie goede doelen

DOMBURG - Drie goede doelen hebben samen 29000 euro ontvangen dankzij een veiling van JCI Walcheren. Het geld is verdeeld over Stichting Ambulance Wens, Stichting Zeeuws Mamma en Stichting Jongerenopvang Zeeland.

Junior Chamber International Walcheren hield voor het tweede jaar op rij een grote veiling. Die vond vrijdagavond plaats in het Badpaviljoen in Domburg. Ruim tweehonderd mensen uit het Zeeuwse bedrijfsleven hebben daar drie lokale goede doelen gesteund door loten te kopen en te bieden op diverse items die door sponsoren waren ingebracht. Oud-commissaris van de Koningin Karla Peijs trad op als veilingmeester.

Meer informatie over JCI Walcheren, de veiling en de goede doelen is te vinden via de website: www.jciwalcheren.nl/veiling.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zeeuws kampioenschap Ringlopen is school voor de toekomst’
    PREMIUM
    video

    Zeeuws kampioen­schap Ringlopen is school voor de toekomst’

    GRIJPSKERKE - Jasper Brasser hoopt volgend jaar mee te doen aan de wedstrijden van de Zeeuwse Ringrijders Vereniging. De twaalfjarige inwoner van Serooskerke maakt daar misschien wel direct een kans om tussen de betere rijders te eindigen. Want tijdens het Zeeuws kampioenschap Ringlopen liet hij maandag zien dat hij een vaste hand heeft en goed kan steken. ,,Ik heb zes ringen uit acht beurten”, zegt hij als de wedstrijd ruim anderhalf uur bezig is.