Volledig scherm
PREMIUM
Ard van de Kreeke van Hof Welgelegen. © Ruben Oreel

Veiling biologische zorgboerderij Hof Welgelegen brengt 1,26 miljoen euro op

MIDDELBURG - De gebouwen en akkergronden van de voormalige biologische zorgboerderij ‘t Hof Welgelegen in Middelburg zijn maandag voor in totaal 1,26 miljoen euro geveild. Dat blijkt uit de gegevens van de veiling, die via internet te volgen was.

Het complex en de gronden zijn in zes aparte kavels verkocht op een openbare veilig in Bergen op Zoom. De woonboerderij met schuur, stal en erf is door de veilingmeester afgeslagen bij 726.000 euro. Het hoogste bod op het woonhuis met de tuin bedroeg 192.000 euro.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Ivo is wél open over zijn fetish; ‘Ik snap dat sommigen het liever geheim houden’
  PREMIUM

  Ivo is wél open over zijn fetish; ‘Ik snap dat sommigen het liever geheim houden’

  MIDDELBURG - Je hebt het misschien niet met grote letters in je werkagenda geschreven, maar waarom eigenlijk niet? Het is vandaag Wereld Fetishdag. De dag waarop fetishisten worden aangemoedigd meer open te zijn over bijvoorbeeld hun passie voor latex kleding of bondage. Middelburger Ivo Greeven windt er geen doekjes om: ,,Latex kleding, korsetten en hoge hakken vind ik mooi om te zien en om zelf te dragen.”
 2. Gevaarlijkste fietspad van Zeeland wordt eindelijk veiliger
  PREMIUM

  Gevaarlijk­ste fietspad van Zeeland wordt eindelijk veiliger

  VLISSINGEN - Bij nacht en ontij over het Jaagpad tussen Middelburg en Vlissingen fietsen of wandelen? Levensgevaarlijk, vinden veel fietsers die dagelijks over het smalle, onverlichte pad langs het Kanaal door Walcheren rijden. Het regende de afgelopen jaren ongelukken. Scooters botsten op fietsers, hardlopers werden omver gereden door brommers. De provincie heeft nu een eerste stap gezet naar een veiliger Jaagpad: een proef met ledspots.