Wethouder Adri Roelse: ,,Een paar maanden geleden hadden we het nog over het evenwicht tussen leefbaarheid en toerisme, nu hopen we dat die toeristen snel komen."
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Adri Roelse: ,,Een paar maanden geleden hadden we het nog over het evenwicht tussen leefbaarheid en toerisme, nu hopen we dat die toeristen snel komen." © Dirk Jan Gjeltema

Veerse wethouder Roelse: ‘Waar we kunnen, komen we ondernemers tegemoet’

DOMBURG - Waar we kunnen, daar komen we ondernemers tegemoet. Die boodschap geeft de Veerse wethouder economie en toerisme Adri Roelse (DTV). Hij benadrukte wel dat uiteindelijk het coronateam en de gemeenteraad beslissen wat mogelijk is. ,,Het team kijkt niet alleen wat in verband met de veiligheid en gezondheid allemaal kan en niet kan. Maar ook wat we kunnen doen om de gevolgen van de crisis te verzachten. Als we bedrijven tegemoet kunnen komen, dan zullen we dat doen.”

 1. Advocate van verdachte zaak Oostkapelle wil dat haar cliënt wordt vrijgelaten: ‘Dit is schrijnend’
  PREMIUM

  Advocate van verdachte zaak Oostkapel­le wil dat haar cliënt wordt vrijgela­ten: ‘Dit is schrijnend’

  MIDDELBURG - De man die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van een 78-jarige vrouw in Oostkapelle zit ‘te lang onnodig vast’. Dat vindt zijn advocate Rivka Davidse. Ze wil dat hij wordt vrijgelaten tot de zaak voorkomt. In een speciale - niet openbare - procedure heeft de rechtbank haar in het ongelijk gesteld. Daartegen gaat ze in hoger beroep bij het gerechtshof in Den Bosch.
 1. Wie heeft uil Fibi gezien?
  Play

  Wie heeft uil Fibi gezien?

 2. Middelburg heeft nu de kleinste bioscoopzaal van Nederland
  Play

  Middelburg heeft nu de kleinste bioscoop­zaal van Nederland