Het verkiezingsdebat in Serooskerke in volle gang. Pieter Wisse (CDA) reageert op een van de stellingen terwijl (vlnr) René Molenaar (CU), Adri Roelse (DTV), Jacco van Maldegem (D66) en Marcel Steketee (HVV) luisteren.  Chris Maas (PvdA/GL), Jaap Melse (SGP) en Marja Osté (VVD) zijn niet zichtbaar op deze foto.
Volledig scherm
PREMIUM
Het verkiezingsdebat in Serooskerke in volle gang. Pieter Wisse (CDA) reageert op een van de stellingen terwijl (vlnr) René Molenaar (CU), Adri Roelse (DTV), Jacco van Maldegem (D66) en Marcel Steketee (HVV) luisteren. Chris Maas (PvdA/GL), Jaap Melse (SGP) en Marja Osté (VVD) zijn niet zichtbaar op deze foto. © Dirk-Jan Gjeltema

Veerse politici willen betaalbare woningen maar ondernemers zoeken ook onderdak voor personeel

SEROOSKERKE - Woningbouw, betaalbare woningen. Dat willen alle Veerse politieke partijen en liefst zo snel mogelijk, zo bleek deze week tijdens het eerste verkiezingsdebat. 

  1. Het is gelukt, dankzij oude pallets ontkomen aan dodelijke rovers
    PREMIUM

    Het is gelukt, dankzij oude pallets ontkomen aan dodelijke rovers

    ORANJEZON - Dankzij een paar simpele houten pallets is er iets heel bijzonders gebeurd op het strand bij Oranjezon. Twee jonge bontbekplevieren zijn niet ten prooi gevallen aan kraaien, meeuwen en vossen en vliegen daar nu rond. Voor Jos Boot van de Vogelwerkgroep Walcheren is dat heel bijzonder. Want de afgelopen tien jaar zag hij nimmer dat op dat strand jonge vogels van deze soort zover kwamen. Het is al heel bijzonder als eieren van deze vogels niet worden opgegeten door rovers. Laat staan dat hij meemaakt dat ze uitvliegen.