Peter Slabbers en Ina Minderhoud van OKK Westkapelle lieten in februari nog weten dat Herrijst het verenigingsgebouw van hun dorp moest blijven. Het vorige college wilde het mogelijk verkopen. Dat plan is nu van de baan.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Slabbers en Ina Minderhoud van OKK Westkapelle lieten in februari nog weten dat Herrijst het verenigingsgebouw van hun dorp moest blijven. Het vorige college wilde het mogelijk verkopen. Dat plan is nu van de baan. © Lex De Meester

Veerse dorpen omarmen plan voor nieuwe scholen en gymzalen: ‘Alsof ik het zelf geschreven heb’

AAGTEKERKE - ,,Zeer goed, heel blij, meer dan tevreden.” Voorzitter Hans Nonnekes van de dorpsraad in Aagtekerke heeft niet veel woorden nodig om aan te geven hoe hij denkt over de gemeentelijke plannen voor nieuwe voorzieningen in zijn dorp. ,,Het is bijna alsof ik ze zelf geschreven heb.” Ook zijn collega's in Oostkapelle, Serooskerke en Westkapelle zijn tevreden, al zien die nog wel wat verbeterpuntjes.

 1. Advocate van verdachte zaak Oostkapelle wil dat haar cliënt wordt vrijgelaten: ‘Dit is schrijnend’
  PREMIUM

  Advocate van verdachte zaak Oostkapel­le wil dat haar cliënt wordt vrijgela­ten: ‘Dit is schrijnend’

  MIDDELBURG - De man die wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van een 78-jarige vrouw in Oostkapelle zit ‘te lang onnodig vast’. Dat vindt zijn advocate Rivka Davidse. Ze wil dat hij wordt vrijgelaten tot de zaak voorkomt. In een speciale - niet openbare - procedure heeft de rechtbank haar in het ongelijk gesteld. Daartegen gaat ze in hoger beroep bij het gerechtshof in Den Bosch.
 1. De boertjes en boerinnetjes van Ina
  Play

  De boertjes en boerinne­tjes van Ina

 2. Kevin(7) verkocht ruim duizend lootjes voor zijn judoclub
  Play

  Kevin(7) verkocht ruim duizend lootjes voor zijn judoclub