Pieter Wisse (CDA), Chris Maas (PvdA/GroenLinks) en Adri Roelse (DTV) vormen sinds dit voorjaar de nieuwe wethoudersploeg van de gemeente Veere.
Volledig scherm
PREMIUM
Pieter Wisse (CDA), Chris Maas (PvdA/GroenLinks) en Adri Roelse (DTV) vormen sinds dit voorjaar de nieuwe wethoudersploeg van de gemeente Veere. © Dirk-Jan Gjeltema

Veers college moet beter luisteren naar inwoners

AnalyseDOMBURG - Het huidige wethoudersteam van Veere trad een half jaar geleden aan, nadat de fractie van DTV de stekker uit het vorige college trok. Een goede balans tussen toerisme en leefbaarheid werd prioriteit nummer één. Om dat evenwicht te vinden, moesten inwoners vanaf het begin bij gemeentelijke plannen worden betrokken, was het idee.

  1. Politie opent klopjacht in buitengebied Nieuwdorp nadat Nick daar iemand op zijn gestolen crossmotor ziet rijden
    PREMIUM

    Politie opent klopjacht in buitenge­bied Nieuwdorp nadat Nick daar iemand op zijn gestolen crossmotor ziet rijden

    NIEUWDORP - Nick de Ridder uit Arnemuiden zag gisteravond aan de Landlustweg in Nieuwdorp met eigen ogen dat iemand rondreed op zijn Yamaha crossmotor. Dezelfde motor die in mei van hem was gestolen. Hij en andere gedupeerden waarvan kort daarvoor ook motors waren gestolen belden de politie. Daarop ontstond een heuse klopjacht in het buitengebied tussen Arnemuiden, Nieuwdorp en Nieuw- en Sint Joosland en konden zeven verdachten in de kraag gevat worden voor heling.