Volledig scherm
Chris Maas PvdA / GroenLinks fractievoorzitter. © Gemeente Veere

Veere neemt afscheid van wethouder Maas

DOMBURG - De gemeente Veere neemt op 1 oktober officieel afscheid van Chris Maas als wethouder. Na ruim acht jaar als wethouder maakt Maas nu met zijn PvdA/GroenLinks-fractie sinds enige maanden deel uit van de oppositie in de gemeenteraad. 

Maas was kort na de gemeenteraadsverkiezingen de enige overgebleven wethouder. CDA-wethouder René Molenaar nam in juni al afscheid van de gemeente. Jaap Melse (SGP/CU) stapte op na een integriteitsrapport. Wanneer zijn afscheidsfeest zal zijn is nog niet bekend. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Geen gezamenlijk Walchers zorgloket

    Geen gezamen­lijk Walchers zorgloket

    DOMBURG – Er komt geen nieuw gezamenlijk Walchers zorgloket. De Vlissingse wethouder Albert Vader liet dat dinsdagavond duidelijk weten tijdens een bijeenkomst van de Walcherse raadsleden. Hij stelde klip en klaar dat de afgelopen jaren Vlissingen tot twee maal toe onaangenaam werd verrast door de buurgemeenten toen eerst Middelburg en daarna Veere voor een eigen weg koos rondom het zorgloket Porthos. ,,Als je zegt dat je wil samenwerken, moet je dat ook doen”, aldus Vader. Volgens hem is de afgelopen jaren gebleken dat samenwerken toch wel heel ingewikkeld is.