Markthandelaar Chris Koole van De Zeeuwse Bakker en stadsraadleden Elly Boeckhout, Roel Paalman, een broodkopende plaatsgenoot en stadsraadvoorzitter Jan Paul Loeff (vlnr) met de petities voor de popup-bakkerswinkel aan het Oranjeplein in Veere..
Volledig scherm
PREMIUM
Markthandelaar Chris Koole van De Zeeuwse Bakker en stadsraadleden Elly Boeckhout, Roel Paalman, een broodkopende plaatsgenoot en stadsraadvoorzitter Jan Paul Loeff (vlnr) met de petities voor de popup-bakkerswinkel aan het Oranjeplein in Veere.. © Claudia Sondervan

Veere is boos om bakkerswinkel die hen wordt ontzegd

VEERE - Veere is boos. Het gemeentebestuur ontzegt hen een bakkerswinkel waar ze ook afwasmiddel, een kuipje boter en een rol toiletpapier kunnen krijgen. De stadsraad Veere is een petitie begonnen. In 24 uur zijn over de tweehonderd handtekeningen opgehaald.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Foodtruck verdwijnt van strand. ‘Jammer dat het zo moet’
    PREMIUM

    Foodtruck verdwijnt van strand. ‘Jammer dat het zo moet’

    VROUWENPOLDER - Marco Wiechert van Aloha Beach haalt maandagochtend de foodtruck weg die sinds enkele weken voor zijn strandpaviljoen staat. Hij doet dat omdat de gemeente Veere eist dat die mobiele keuken verdwijnt. Doet de ondernemer het niet, dan riskeert hij een dwangsom van duizend tot tweeduizend euro per week. Want die mobiele keuken mag volgens het bestemmingsplan niet bij het paviljoen op het strand bij Vrouwenpolder staan.