Volledig scherm
© Politie

Veere deelt boetes uit wegens illegaal kamperen in campers

DOMBURG - Tien eigenaren van campers zijn zaterdag en zondag beboet omdat ze illegaal sliepen in hun voertuigen. Ze moesten elk een boete van 140 euro betalen. 

Op Walcheren is het verboden om tussen 21.00 en 06.00 uur te slapen in voertuigen die op of langs de openbare weg staan. Een woordvoerder van de gemeente Veere laat weten dat de komende weken er vaker gecontroleerd wordt. Veere is trots en zuinig op haar natuur, trots op de kwaliteit van de overnachtingsmogelijkheden die er zijn en verantwoordelijk voor de veiligheid van onze toeristen. Veere heeft 46 campings,160 minicampings, 78 hotels en 4.300 recreatiewoningen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. VVD over crisis Veere: ‘Niet eerst praten, direct scheiden’
  PREMIUM

  VVD over crisis Veere: ‘Niet eerst praten, direct scheiden’

  BIGGEKERKE - Het begon met een appje met allemaal hoofdletters. Vanaf dat moment verliep de woensdag voor de Veerse VVD-fractievoorzitter Marin van den Berge totaal anders dan gepland. Ze belandde vanaf dat moment in een soort rollercoaster van het ene crisisoverleg naar het andere. Want tot haar stomme verbazing trok die ochtend de fractie van DTV per mail de stekker uit het dagelijks gemeentebestuur. ,,Niet eerst praten, maar direct scheiden.”
 2. Voor Oranje-speler Saïd Bouzambou was lid worden van een voetbalclub te duur: ‘Het is zó belangrijk’
  PREMIUM

  Voor Oran­je-spe­ler Saïd Bouzambou was lid worden van een voetbal­club te duur: ‘Het is zó belangrijk’

  VLISSINGEN - Als Saïd Bouzambou, zoals op deze woensdagmiddag, een paar uurtjes over heeft gaat hij het liefst even naar één van de pleintjes in Vlissingen. Dan trapt hij een balletje met de plaatselijke jeugd voor wie de (zaal)voetballer – die ruim vijftig interlands voor het Nederlands zaalvoetbalteam achter zijn naam heeft – een voorbeeld is. Vaak voetbalt Bouzambou met jongens die al lid zijn van een vereniging. Maar heel soms komt het voor dat er ventjes tussen lopen die wel een duwtje in de juiste richting nodig hebben. ,,Dan denk ik: jij moet zo snel mogelijk lid worden van een club.’’ En dan komt het Jeugdsportfonds in beeld.