De politie deed uitgebreid onderzoek in de omgeving van de Scheldekraan.
Volledig scherm
De politie deed uitgebreid onderzoek in de omgeving van de Scheldekraan. © HV Zeeland

Val uit Scheldekraan was ongeval

VLISSINGEN - De 29-jarige Souburger die gisterochtend gewond werd afgevoerd van de Jan Weugkade in Vlissingen, is door een ongeval uit de Scheldekraan gevallen. Er was volgens de politie geen sprake van een misdrijf.

 1. Veere wil illegale verhuur van woningen aanpakken

  Veere wil illegale verhuur van woningen aanpakken

  DOMBURG - De verhuurders van illegale vakantiewoningen lopen vanaf volgend jaar meer risico. Het dagelijks bestuur van de gemeente Veere wil namelijk de pakkans flink vergroten door meer controles uit te voeren. Het wil volgend jaar het team dat zich bezighoudt met die en andere controles verdubbelen, aldus wethouder Chris Maas (PvdA/GL). ,,We willen er vier mensen bij voor handhaving. Twee opsporingsambtenaren, één jurist en één administratief medewerker. Op die manier hebben we meer capaciteit op straat om daadwerkelijk te controleren en meer hier in huis om het juridisch en administratief goed uit te werken.”
 2. Politie opent klopjacht in buitengebied Nieuwdorp nadat Nick daar iemand op zijn gestolen crossmotor ziet rijden
  PREMIUM

  Politie opent klopjacht in buitenge­bied Nieuwdorp nadat Nick daar iemand op zijn gestolen crossmotor ziet rijden

  NIEUWDORP - Nick de Ridder uit Arnemuiden zag gisteravond aan de Landlustweg in Nieuwdorp met eigen ogen dat iemand rondreed op zijn Yamaha crossmotor. Dezelfde motor die in mei van hem was gestolen. Hij en andere gedupeerden waarvan kort daarvoor ook motors waren gestolen belden de politie. Daarop ontstond een heuse klopjacht in het buitengebied tussen Arnemuiden, Nieuwdorp en Nieuw- en Sint Joosland en konden zeven verdachten in de kraag gevat worden voor heling.