Volledig scherm
© RGBStock

Urine gooiende overlastgever aangehouden in Vlissingen

VLISSINGEN - Een 53-jarige Vlissinger heeft in de nacht van dinsdag op woensdag politieagenten besmeurd met urine. De man werd in zijn appartement aangehouden omdat hij zou aanhoudend geluidsoverlast veroorzaakte voor zijn directe omgeving.

Rond 00.55 uur werden agenten voor de tweede keer die nacht naar het appartement gestuurd. De bewoner maakte zoveel verbaal lawaai dat hij daarmee zijn buren uit hun slaap hield.

Urine

De man weigerde de agenten binnen te laten, daarom is de officier van dienst gevraagd om een 'machtiging tot binnentreden'. In afwachting van de toestemming bleven agenten in de buurt van het appartement staan. Toen de overlastgever dit opmerkte opende hij een raam, riep beledigingen en gooide een flesje urine naar buiten. De inhoud ervan heeft één van de agenten indirect besmeurd.

Aanhouding

Hierna was de maat vol voor de politieagenten. Ze besloten de voordeur te forceren waarna de man, die rustig in een stoel zat te wachten, is aangehouden. Omdat hij bekend staat als een overlastgevend persoon is hij overgedragen aan een andere hulpverlenende instantie.