Wethouder Eduard Smit (rechts) heeft het padnaambord onthuld dat is vernoemd naar het wereldberoemde boek van geschiedschrijver Johan Huizinga, dat hij schreef in Toorenvliedt in Middelburg. Naast hem staan kleinzoon Johan Huizinga en Wiesje Sjamsoedin-Schorer, achterkleindochter van Leonhard Schorer, schoonvader van Huizinga, bewoner van Huis Torenvliet en burgemeester van Middelburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Eduard Smit (rechts) heeft het padnaambord onthuld dat is vernoemd naar het wereldberoemde boek van geschiedschrijver Johan Huizinga, dat hij schreef in Toorenvliedt in Middelburg. Naast hem staan kleinzoon Johan Huizinga en Wiesje Sjamsoedin-Schorer, achterkleindochter van Leonhard Schorer, schoonvader van Huizinga, bewoner van Huis Torenvliet en burgemeester van Middelburg. © Lex de Meester

Uniek en toepasselijk: een padnaambord in Middelburg voor de grootste historicus van Nederland

Een pad, slingerend door het park als de geschiedenis door de eeuwen. Hoe toepasselijk is het dan dat het pad wordt vernoemd naar een boek van de grootste historicus en geschiedschrijver van Nederland. En ook op nog op de minuut af 150 jaar na zijn geboorte.