Studenten van het University College Roosevelt (UCR) krijgen les van Barbara Oomen (paarse jurk) in het Metamorfose Lokaal op de Helm in Middelburg.
Volledig scherm
Studenten van het University College Roosevelt (UCR) krijgen les van Barbara Oomen (paarse jurk) in het Metamorfose Lokaal op de Helm in Middelburg. © Maurits Sep

UCR viert een studiejaar lang vrijheid met evenementen in de buitenlucht

MIDDELBURG - Meewandelen met studenten over het bolwerk in Middelburg en ondertussen discussiëren over de roman Invisible Man van Ralph Ellison? Dat kan na de zomer gewoon. University College Roosevelt (UCR) besteedt een jaar lang aandacht aan het thema vrijheid en doet dat zoveel mogelijk in de buitenlucht.

  1. Foodtruck verdwijnt van strand. ‘Jammer dat het zo moet’
    PREMIUM

    Foodtruck verdwijnt van strand. ‘Jammer dat het zo moet’

    VROUWENPOLDER - Marco Wiechert van Aloha Beach haalt maandagochtend de foodtruck weg die sinds enkele weken voor zijn strandpaviljoen staat. Hij doet dat omdat de gemeente Veere eist dat die mobiele keuken verdwijnt. Doet de ondernemer het niet, dan riskeert hij een dwangsom van duizend tot tweeduizend euro per week. Want die mobiele keuken mag volgens het bestemmingsplan niet bij het paviljoen op het strand bij Vrouwenpolder staan.