Volledig scherm

University College Roosevelt ondervraagt politici over plannen voor Middelburg

MIDDELBURG - University College Roosevelt houdt donderdagavond 15 februari een politiek de bat in de burgerzaal van het stadhuis in Middelburg. Dean Bert van den Brink houdt een inleiding en zijn voorganger Barbara Oomen voelt daarna alle negen partijen aan de tand.

Het debat is vrij toegankelijk voor iedereen, dus ook voor niet-studenten. De deuren van het stadhuis gaan om 19.30 uur open en het debat duurt tot 22.00 uur. Na afloop is iedereen welkom in Common House Elliott (in het vroegere postkantoor in de Lange Noordstraat) om met een drankje na te praten.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Open atelier Lucy de Graaf in Kapel van Hoogelande

    Open atelier Lucy de Graaf in Kapel van Hoogelande

    VLISSINGEN - Kunstschilder Lucy de Graaf gaat aan het werk in de Kapel van Hoogelande, tussen Middelburg en Biggekerke. Van maandag 20 tot en met woensdag 29 augustus houdt ze daar open atelier. Ze werkt aan grote doeken, waarmee ze in de loop van de publieksdagen de hele ruimte wil bekleden. Ze geeft, zoals ze dat zelf zegt, ,,vorm aan grote menselijke emoties in basale figuren die stevig met de aarde verbonden zijn. Het kleurenpalet sluit aan bij de kleuren in de kapel.''