Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Bert Jansen

Tweetal aangehouden na melding over drugsdeal in Middelburg

MIDDELBURG - De politie heeft de afgelopen nacht op het IJplein in Middelburg twee verdachten aangehouden omdat zij drugs en een groot geldbedrag bij zich hadden.

Agenten gingen rond 1.45 uur een kijkje nemen na een melding dat er mogelijk werd gedeald. Het ging om een 17-jarige jongen uit Oost-Souburg en een 21-jarige man uit Middelburg. De agenten troffen bij het tweetal 14,6 gram hasj en enkele duizenden euro’s aan contant geld aan. De twee verdachten zijn vastgezet en worden vandaag verhoord.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Voor de laatste keer kijken bij de befaamde discotheek ‘de Hooizolder’
    PREMIUM
    VIDEO

    Voor de laatste keer kijken bij de befaamde discotheek ‘de Hooizolder’

    WESTKAPELLE - Op veertienjarige leeftijd danste Jozien Boot (61) op muziek van The Hollies, Bee Gees en Rolling Stones in De Hooizolder. Ze heeft goede herinneringen aan die tijd. Donderdagochtend kwam ze nog even kijken naar de plek waar ze samen met vrienden en vriendinnen uit Westkapelle zo’n leuke tijd had. ,,Feitelijk was ik toen te jong want je mocht pas als zestienjarige naar deze disco”, herinnert zich nog goed. Maar binnen komen was geen punt. ,,Dat lukte wel.” Ze wijst naar een hoek van de disco waar ze samen met haar vrienden altijd was te vinden. ,,Ik was nieuwsgierig wat hier gebeurde. Ik woonde hier vlakbij en wilde hier ook dansen.”