Volledig scherm
Foto ter illustratie © Getty Images

Twee jongens (13) bedreigd met mes en beroofd in Middelburg

MIDDELBURG - Twee 13-jarige jongens zijn gisteravond met een mes bedreigd in Middelburg. Een van de jongens heeft zijn telefoon moeten afstaan aan de daders. De politie is nog op zoek naar de verdachten.

De jongens fietsten rond 19.25 uur in een groepje over de Haymanstraat in Middelburg. Daar blokkeerden twee jongens tussen de 15 en 20 jaar oud, hun weg. De slachtoffers probeerden weg te fietsen, maar hun belagers bleven hen achtervolgen. Uiteindelijk hebben zij de slachtoffers tegengehouden en hen bedreigd met een mes. Ze konden pas weg nadat een van de twee zijn telefoon had afgegeven en hebben toen hulp ingeschakeld. Agenten hebben nog gezocht in de omgeving, maar zijn de daders niet meer tegengekomen.

Signalement

De verdachten zijn twee jonge mannen tussen de 15 en 20 jaar oud. De ene heeft een normaal postuur en de ander een slank postuur en een licht getinte huidskleur. Ook had één verdachte een stoppelbaardje. Hij is tussen de 1.65 en 1.75 meter lang. De daders droegen donkere kleding en een witte capuchon. Ze reden op een damesfiets zonder verlichting. 

Mensen die iets gezien of gehoord hebben kunnen contact opnemen met de politie.