Volledig scherm
Het busje. © HVZeeland

Twee gewonden bij botsing tussen bestelauto en busje in Middelburg

MIDDELBURG - De bestuurders van een busje en bestelauto zijn dinsdag beiden gewond geraakt bij een botsing op de kruising van de Looierssingel en de Armeniaans Schuitvlot in Middelburg.

Het ongeluk gebeurde om 15.00 uur, vermoedelijk door een voorrangsfout. Het busje kwam in de bosjes tot stilstand. Beide bestuurders zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een mannelijke bestuurder liep een hoofdwond op. Over de verwondingen van de andere bestuurders is niets bekend.

In het busje zat ook een hond. Een werknemer van een dierenpension heeft het dier opgehaald. Beide auto’s liepen flinke schade op.

Volledig scherm
De bestelauto. © HVZeeland
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Annetta werd aangevallen door 4 ‘pitbulls’ in Zoutelande en rende de zee in: ‘Absurd dat ze los liepen’

    Annetta werd aangeval­len door 4 ‘pitbulls’ in Zoutelande en rende de zee in: ‘Absurd dat ze los liepen’

    VLISSINGEN - Annetta Poppe heeft woensdagmiddag aangifte gedaan van een bijtincident met vier pitbullachtige honden op het strand van Zoutelande. De inwoonster van de gemeente Veere raakte maandagmiddag gewond, net als haar hond Mischa, na een aanval van vier levensgevaarlijke honden. In de aangifte, die in handen is van de PZC, staat te lezen dat Mischa met de andere honden wilde spelen door op het strand te gaan liggen.