De Veerhavenweg,. de huidige afslag naar de Kenniswerf, wordt woensdag afgesloten en over twee weken opgebroken. De afwikkeling van het verkeer gaat vanaf 20 oktober via de nieuwe rotonde, te zien in het midden van de artist impression.
Volledig scherm
PREMIUM
De Veerhavenweg,. de huidige afslag naar de Kenniswerf, wordt woensdag afgesloten en over twee weken opgebroken. De afwikkeling van het verkeer gaat vanaf 20 oktober via de nieuwe rotonde, te zien in het midden van de artist impression. © Gemeente Vlissingen

Twee bruggen oversteken om bij Vlissingse Kenniswerf te komen

VLISSINGEN - Automobilisten en andere gemotoriseerde weggebruikers moeten vanaf woensdag 20.00 uur omrijden om vanaf rijksweg A58 de Kenniswerf, het station of de binnenhavens van Vlissingen te bereiken.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Máxima verrast Zeeuwen met werkbezoek: dat is even wat anders dan een groepje Europarlementariërs
    video

    Máxima verrast Zeeuwen met werkbezoek: dat is even wat anders dan een groepje Europarle­men­ta­riërs

    OOSTKAPELLE/WESTENSCHOUWEN - Ze dachten een club Europarlementariërs op bezoek te krijgen. De provincie had André Kort van Klimbos Zeeuwse Helden in Westenschouwen en Gabriël Coppoolse van camping Ons Buiten in Oostkapelle vriendelijk gevraagd om de delegatie te ontvangen. Maar tot hun verrassing verschenen er woensdag geen politici in donkerblauwe pakken uit Brussel, maar een koningin in een knalgeel broekpak uit Den Haag.