Twee auto's botsten bij de stoplichten op de Nieuwe Vlissingseweg bovenop elkaar.
Volledig scherm
Twee auto's botsten bij de stoplichten op de Nieuwe Vlissingseweg bovenop elkaar. © HVZeeland

Twee auto's klappen op elkaar op Nieuwe Vlissingseweg

VLISSINGEN - Twee auto's zijn donderdagmiddag op elkaar gebotst op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen. Een persoon raakte gewond. 

Beide auto's raakten zwaar beschadigd. De kop-staartbotsing vond rond 15.20 uur plaats ter hoogte van de stoplichten bij industrieterrein Vrijburg. Ambulancepersoneel heeft meerdere betrokken onderzocht. Eén van hen is met onbekend letsel afgevoerd naar het ziekenhuis. 

De verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van de botsing. Over de oorzaak is nog niets bekendgemaakt. Een bergingsbedrijf heeft de beschadigde voertuigen weggesleept. Tijdens de afhandeling van het ongeluk waren er twee rijstroken afgesloten.

  1. Sporters en clubs missen elkaar: ‘Verenigen doe je samen. Dat gaat nu even niet’
    PREMIUM
    reportage

    Sporters en clubs missen elkaar: ‘Verenigen doe je samen. Dat gaat nu even niet’

    ARNEMUIDEN - Nergens is waarschijnlijk de ‘korvendichtheid’ zo groot als in Arnemuiden. Maak je een ronde door het Walcherse dorp, dan zie je overal knalgele manden boven de schuttingen uitsteken. Nu er vanwege het coronavirus niet in clubverband gesport mag worden, biedt dat uitkomst voor veel leden van TOP. Maar daarmee is ook meteen het enige positieve genoemd. De club krijgt - net als alle andere - een grote klap te verwerken.