Volledig scherm
Teamleider Martijn Verdam, eigenaren Jasper van den Elsen en Pim Bruins en bedrijfsleider Agnes Rhemrev (vlnr) van Street Jump Vlissingen in de hal waar de trampolines moeten komen. © Lex De Meester

Trampolinehal Vlissingen pas over paar weken open

VLISSINGEN - Pasen komt te vroeg voor de ingebruikname van de trampolines van Street Jump Vlissingen.

De hal aan de Gildeweg staat vol onderstellen van trampolines, maar de springmatten ontbreken nog. Bedrijfsleider Agnes Rhemrev van Street Jump is net zo ongeduldig als eigenaren Pim Bruins en Jasper van den Elsen. Bruins hoopte vier weken geleden dat het trampolinepark met Pasen open zou zijn. Bij lancering van de plannen voor de trampolinehal verwachtte hij vorig najaar nog met Kerstmis open te kunnen.

Rhemrev bevestigt dat alle betrokkenen nog steeds staan te trappelen om de hal met alle attracties te kunnen openen. ,,Er lopen regelmatig mensen binnen, ook omdat de squashbanen maandag- en dinsdagavond al open zijn. Maar zonder matten geen trampolines. We streven er nog steeds naar in de meivakantie open te zijn, maar dat zal niet direct zijn. Ik zou blij zijn als we de tweede week van de meivakantie halen, maar pin me er niet op vast. We willen zo snel mogelijk open, maar de trampolines moeten wel goed gemonteerd en veilig zijn.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement