Vanaf 2024 zijn de Vlissingse boulevards Evertsen en Bankert een groot deel van het jaar dicht tussen twaalf uur 's middags en acht uur 's morgens.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanaf 2024 zijn de Vlissingse boulevards Evertsen en Bankert een groot deel van het jaar dicht tussen twaalf uur 's middags en acht uur 's morgens. © Dirk-Jan Gjeltema

Traditie Vlissings ‘rondje boulevard’ vanaf 2024 verleden tijd

VLISSINGEN - Het door veel Vlissingers (en andere Walchenaren) gekoesterde ‘rondje boulevard’ is vanaf 2024 verleden tijd. De boulevards Evertsen en Bankert zijn dan vaker en langer dicht en de rijrichting van Boulevard de Ruyter wordt omgedraaid.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”