He streefbeeld Nollebos-Westduin. Grootste verandering is de verplaatsing van de Kanovijver naar de kop van het parkeerterrein naast de toerit van de boulevards, richting Nolledijk. Daar wordt het recreatiebedrijf onderdeel van een nieuwe entree die het natuurgebied en de boulevards beter moeten doen aansluiten.
Volledig scherm
PREMIUM
He streefbeeld Nollebos-Westduin. Grootste verandering is de verplaatsing van de Kanovijver naar de kop van het parkeerterrein naast de toerit van de boulevards, richting Nolledijk. Daar wordt het recreatiebedrijf onderdeel van een nieuwe entree die het natuurgebied en de boulevards beter moeten doen aansluiten. © Bosch en Slabbers

Toekomst Nollebos begin deze zomer bekend, raadsbesluit in juni

VLISSINGEN - Hoe het Nollebos en het Westduinpark er in de toekomst uitzien, moet aan het begin van de zomer duidelijk zijn. Tijdens een speciale raadsvergadering op dinsdag 22 juni neemt de Vlissingse gemeenteraad een besluit over de inrichting van het natuur- en recreatiegebied.

  1. Echtpaar vecht verbod hoge schutting aan, niemand van gemeente Vlissingen aanwezig bij rechtszaak
    PREMIUM

    Echtpaar vecht verbod hoge schutting aan, niemand van gemeente Vlissingen aanwezig bij rechtszaak

    MIDDELBURG - Een schutting die al sinds 2005 rondom een tuin van een Vlissingse woning staat, moet die weg? De gemeente vindt van wel, maar het echtpaar Tomasowa hoopt dat hun schutting gewoon mag blijven staan, zo zeiden ze tegen bestuursrechter Hertsig. Volgens de gemeente is de schutting te hoog en staat hij rondom de voortuin van het echtpaar. En dat is in strijd met de regels die gelden voor de wijk Bossenburgh.