Een van de varianten voor een nieuwe aansluiting op de A58 bij Arnemuiden.
Volledig scherm
PREMIUM
Een van de varianten voor een nieuwe aansluiting op de A58 bij Arnemuiden. © Uit rapport Gebiedsontsluitingsvisie Veerse Meer zuid

Toekomst boerderij Bastiaan van ‘t Westeinde op het spel: ‘Worden wegen ingetekend over mijn beste grond’

ARNEMUIDEN - De oplossing van verkeersproblemen bij het Veerse Meer kan juist de doodsteek zijn voor zijn landbouwbedrijf, vreest Bastiaan van ‘t Westeinde. ,,Onze toekomst staat op het spel.”

 1. Inwoners Veere mogen aangeven welke nieuwe burgemeester ze willen
  PREMIUM

  Inwoners Veere mogen aangeven welke nieuwe burgemees­ter ze willen

  DOMBURG - De inwoners van de gemeente Veere kunnen meebepalen wie de opvolger wordt van burgemeester Rob van der Zwaag. Ze kunnen online een profielschets maken die belangrijk is bij het opstellen van de definitieve profielschets, aldus fractievoorzitter Peter Meijs (PvdA/GL) namens de vertouwenscommissie. Er is ook een speciaal telefoonnummer voor mensen die niet zo vaardig zijn met smartphone, pc of tablet. Dat nummer is tijdens kantooruren te bellen.
 2. Rechtse coalitie Veere kiest voor links woningbouwprogramma
  PREMIUM

  Rechtse coalitie Veere kiest voor links woningbouw­pro­gram­ma

  Erfpacht, zelfbewoningsplicht, voorrang voor eigen inwoners, meer sociale huurwoningen. Het zijn niet enkele actiepunten van een paar linkse partijen maar ze staan vermeld in het coalitieakkoord van ChristenUnie, Hart Voor Veere, SGP en VVD. Die vier ‘rechtse’ partijen willen er met deze en andere maatregelen voor zorgen dat er in de gemeente Veere meer betaalbare woningen beschikbaar komen voor de eigen inwoners.