Komende maandag neemt de gemeente Middelburg een tijdelijke pontonbrug in gebruik. De brug vervangt de Stationsbrug die aan een grote opknapbeurt toe is.
Volledig scherm
Komende maandag neemt de gemeente Middelburg een tijdelijke pontonbrug in gebruik. De brug vervangt de Stationsbrug die aan een grote opknapbeurt toe is. © Annemarie Zevenbergen

Tijdelijke brug Middelburg klaar voor gebruik

MIDDELBURG - Het is zover. Maandag moeten mensen die het Kanaal door Walcheren oversteken ter hoogte van het station, over een tijdelijke pontonbrug lopen. De brug vervangt de Stationsbrug die verdwijnt voor een grondige renovatie. Vandaag werd de pontonbrug alvast neergelegd.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Het is hier hartstikke veilig’: Vught maakt zich nauwelijks druk over de zware jongens-gevangenis
    PREMIUM
    REPORTAGE

    ‘Het is hier hartstikke veilig’: Vught maakt zich nauwelijks druk over de zware jon­gens-gevangenis

    Op de plaats waar in Vlissingen een nieuwe marinierskazerne was gepland, verrijzen binnen een paar jaar een Extra Beveiligde Inrichting (EBI) en een zwaarbewaakt gebouw waar langslepende rechtszaken kunnen worden gevoerd. In Zeeland is er scepsis. Brengt die aanwezigheid van ‘s lands grootste criminelen geen gevaar en overlast voor de omgeving met zich mee? In Vught, waar al 27 jaar de enige EBI staat, spreken ze geruststellende woorden. ,,Je bent hier hartstikke veilig.”