Volledig scherm
Merit, Sil en Sandra aan het werk in 't Smoske. © Lex De Meester

't Smoske verhuist broodjeszaak naar nieuw pand in Middelburg

MIDDELBURG - 't Smoske heeft donderdag de nieuwe vestiging in het winkelcentrum aan de Pottenbakkerssingel in Middelburg geopend. Door de verbouwing van het complex zijn de winkels intern verhuisd. Ook de broodjeszaak zit op een nieuwe plek.

't Smoske zit nu tussen de Action en de nieuwe Etos. Voor de verhuizing ging de zaak maandag dicht en sinds donderdag 10.00 uur is de nieuwe vestiging open. Door de verhuizing kon het interieur ook worden aangepast aan de huissstijl van 't Smoske, zoals in de zaken in Vlissingen en Goes.

  1. Toeristen, zijn we blij dat ze hier zijn? In Zoutelande wat meer dan in Veere...
    PREMIUM
    Reportage

    Toeristen, zijn we blij dat ze hier zijn? In Zoutelande wat meer dan in Veere...

    Het is stil in Zoutelande. Nog een paar weken en dan begint het weer, weet ondernemer Kees Bierens. Hij hoopt en verwacht dat weer een hoop toeristen naar de Walcherse kustplaats komen. ,,Blij dat ze hier komen”, zegt hij en verwijst daarmee naar de hit van Bløf en Geike Arnaert. Maar even verderop, in Veere... Stadsraadvoorzitter Jan Paul Loeff zegt enigszins gekscherend dat hij het liefst aan het begin van het stadje een toegangspoort plaatst om het aantal dagjesmensen flink te beperken. ,,Helaas kan dat niet.”