Henk van Koeveringe is de eerste gast van de College Tour op Scheldemond College in Vlissingen. In die tour worden  per schoolhaar vier succesvolle Zeeuwen ondervraagd.
Volledig scherm
PREMIUM
Henk van Koeveringe is de eerste gast van de College Tour op Scheldemond College in Vlissingen. In die tour worden per schoolhaar vier succesvolle Zeeuwen ondervraagd. © Ruben Oreel

Succesondernemer Henk van Koeveringe: ‘Ik heb er niet voor geleerd. Hou dat vast hé!’

VLISSINGEN - In een bedrijf gaan werken en het dan overnemen is makkelijker dan er zelf één beginnen. In Zeeland heb je minder concurrenten op weg naar de top dan in de Randstad. Twee gratis tips van succesondernemer Henk van Koeveringe aan scholieren van het Scheldemond College in Vlissingen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Máxima verrast Zeeuwen met werkbezoek: dat is even wat anders dan een groepje Europarlementariërs
    video

    Máxima verrast Zeeuwen met werkbezoek: dat is even wat anders dan een groepje Europarle­men­ta­riërs

    OOSTKAPELLE/WESTENSCHOUWEN - Ze dachten een club Europarlementariërs op bezoek te krijgen. De provincie had André Kort van Klimbos Zeeuwse Helden in Westenschouwen en Gabriël Coppoolse van camping Ons Buiten in Oostkapelle vriendelijk gevraagd om de delegatie te ontvangen. Maar tot hun verrassing verschenen er woensdag geen politici in donkerblauwe pakken uit Brussel, maar een koningin in een knalgeel broekpak uit Den Haag.