Een opzichter van de gemeente Vlissingen kwam de dag na de melding van de maaibeurt inspecteren. Harde regen en de meeuwen zelf hadden gezorgd dat vrijwel alle kadavers al weg waren.
Volledig scherm
Een opzichter van de gemeente Vlissingen kwam de dag na de melding van de maaibeurt inspecteren. Harde regen en de meeuwen zelf hadden gezorgd dat vrijwel alle kadavers al weg waren. © Dirk Jan Gjeltema

Strafrechtelijk onderzoek naar maaien van meeuwenkolonie

VLISSINGEN - Er komt een strafrechtelijk onderzoek naar het maaien van de meeuwenkolonie in de Vlissingse Binnenhaven. Dat deelde wethouder Els Verhagen de gemeenteraad donderdag mee.

  1. Horecaman Jerry van Zuijlen over de coronacrisis: ‘We hebben de oorlogskas moeten aanspreken’
    PREMIUM

    Horecaman Jerry van Zuijlen over de coronacri­sis: ‘We hebben de oorlogskas moeten aanspreken’

    KAMPERLAND - Met tien horecabedrijven belandde Jerry van Zuijlen (58) medio maart op een ongekende bumpy ride, zoals hij zelf zegt. In zijn Amadore Groep zitten vier grote Walcherse en Bevelandse hotels/restaurants en zes restaurants/grand cafés die door de lockdown geheel of nagenoeg zonder gasten zaten. ,,En dat met driehonderd man personeel. Dat was wel heel spannend”, zegt hij, als hij in het restaurant van Hotel De Kamperduinen bij Kamperland terugblikt.