Een van de drie Groeisculpturen van Kees Keijzer, die de gemeente langs de Sloeweg wil plaatsen. De Stichting  VanWoelderenpark zou dit exemplaar graag in het Nollebos zien verschijnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een van de drie Groeisculpturen van Kees Keijzer, die de gemeente langs de Sloeweg wil plaatsen. De Stichting VanWoelderenpark zou dit exemplaar graag in het Nollebos zien verschijnen. © Gemeente Vlissingen

Stichting: Beeld van Kees Keijzer beter op z'n plek in Nollebos

VLISSINGEN - Een van de drie opgeknapte Groeisculpturen van Kees Keijzer moet een plek krijgen in het Vlissingse Nollebos. Het ‘prachtige beeld’ is daar veel meer op zijn plaats dan in een weitje langs de Sloeweg. Dat idee doet de Stichting VanWoelderenpark B en W van Vlissingen aan de hand. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?