Er wordt druk gewerkt aan het bouwrijp maken van de tweede fase van bouwplan Souburg-Noord. Dit najaar moet de bouw van 32 woningen in de buurt van een nieuwe waterpartij kunnen beginnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Er wordt druk gewerkt aan het bouwrijp maken van de tweede fase van bouwplan Souburg-Noord. Dit najaar moet de bouw van 32 woningen in de buurt van een nieuwe waterpartij kunnen beginnen. © Dirk-Jan Gjeltema

Startsein voor meer nieuwe huizen in wijk Souburg-Noord gegeven

OOST-SOUBURG - De bouw van tientallen huizen en appartementen van fase twee in Souburg-Noord moet nog beginnen, maar de woningen zijn bijna allemaal verkocht. Ook wonen aan de rand van een dorp trekt veel mensen aan, weet makelaar Ben de Weerd van Schinkel de Weerd Makelaardij.

 1. Roep om verkleining van hotelplannen bij Biggekerke neemt toe: ‘Dit verstoort de balans’
  PREMIUM

  Roep om verklei­ning van hotelplan­nen bij Biggekerke neemt toe: ‘Dit verstoort de balans’

  BIGGEKERKE - De komst van het grote hotel-resort bij Biggekerke dreigt de balans tussen leefbaarheid en de toeristische druk te verstoren, aldus Jerry Troy. Hij zegt dat namens de complete Veerse toeristische sector. Troy roept het gemeentebestuur op in overleg te gaan met Dormio Leisure Development om te kijken op welke manier ervoor gezorgd kan worden dat die balans niet wordt verstoord. ,,Ga de dialoog aan.”
 1. Verdachte van neerschieten Kezban weer voor rechter
  Play

  Verdachte van neerschie­ten Kezban weer voor rechter

 2. Zo kun je drugs laten testen bij het servicepunt in Goes
  Play

  Zo kun je drugs laten testen bij het service­punt in Goes