De stadsraad en de Domburgse ondernemersvereniging willen dat het centrum van twaalf uur 's middags tot middernacht autoluw wordt.
Volledig scherm
PREMIUM
De stadsraad en de Domburgse ondernemersvereniging willen dat het centrum van twaalf uur 's middags tot middernacht autoluw wordt. © lex de meester

Stadsraad: Winkelen in Domburg is onveilig, maak centrum autoluw door nieuwe randweg

Update 21:26 uurDOMBURG - Het is in Domburg te druk om nog veilig te kunnen winkelen, vinden de stadsraad en de Domburgse ondernemersvereniging. Ze willen daarom dat het centrum van twaalf uur ’s middags tot middernacht autoluw wordt. Lang niet alle ondernemers zijn daar blij mee. 

 1. Autoluw centrum Domburg kan rekenen op bijval inwoners en ondernemers
  PREMIUM

  Autoluw centrum Domburg kan rekenen op bijval inwoners en onderne­mers

  DOMBURG - Inwoners en ondernemers zijn redelijk enthousiast over de plannen van Stadsraad Domburg en ondernemersvereniging OBD om het centrum van Domburg autoluw te maken. Tijdens een inspraakbijeenkomst kregen beide organisaties woensdagavond een aantal malen grote complimenten. Wel vinden bewoners van het centrum dat zij op alle momenten thuis moeten kunnen komen of vertrekken met de eigen auto. Ook als er na 12.00 uur officieel niet gereden mag worden.
 1. Wie heeft uil Fibi gezien?
  Play

  Wie heeft uil Fibi gezien?

 2. Middelburg heeft nu de kleinste bioscoopzaal van Nederland
  Play

  Middelburg heeft nu de kleinste bioscoop­zaal van Nederland