Volledig scherm
Stadsbrouwerij Middelburg houdt op 28 september het derde Bockeriejer Bierfestival, dat is gewijd aan het bockbier. © Dirk Jan Gjeltema

Stadsbrouwerij Middelburg houdt derde Bockeriejer Bierfestival

MIDDELBURG - Stadsbrouwerij Middelburg houdt zaterdag 28 september voor de derde keer het Bockeriejer Bierfestival. Bezoekers kunnen op daar allerlei soorten bockbier proeven.

Op het Korte Geereplein voor de Stadsbrouwerij staan stands van lokale amateurbrouwerijen. Brouwerij Ab.surt tapt het in de Stadsbrouwerij gebrouwen Bokkeriejer doppelgebockt, Brouwerij Stekelstruik heeft het tapbier Op De Bock! bij zich en Noël’s Brewery heeft Noël’s Bock off op de tap. Op de fles zijn verkrijgbaar Bockbeslag van de Brouwkeuken, Lamme Bock van Projectbrouwerij de Twee Roosen, Bock uit Baarland van Francke Brouwerij, BOKS van Brouwerij Pro.v.o.st en Bokstoot van Barends Brouwerij.

Het Walchers Wijn- Likeur- en Biermakers Gilde geeft een bierbrouwdemonstratie. De muziek tijdens het festival wordt verzorgd door Ruben en Naomi de Keijzer, onder meer bekend vanwege hun onlangs verschenen debuutalbum Bottle to the bottom.Het Bockeriejer Bierfestival begint om 17.00 uur en eindigt om 23.00 uur. De toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op de Facebook-pagina Hosternokkebier.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement